Moi! Luovana on DIY-aiheinen blogi jonka takana touhuaa innokas kaksikko, kälyt toisilleen, Laura ja Jenni.

Blogissa annamme DIY-vinkkejä, testaamme uusia reseptejä, ompelukaavoja ja esittelemme piirustuksiamme. Ennen kaikkea haluamme antaa sulle inspiraatiota. Etusivun blogifeedistä löydät uusimmat postaukset. Olemme lisäksi koonneet muutamia suosikkejamme ja tutoriaaleja etusivun yläosaan.

Laura

Moi! Mä oon Laura. Luovanan perustaja ja toinen blogin kirjoittaja (toi vasemmanpuoleinen). Luovanan juuret ovat käsitöissä ja piirustuksissa, joiden bloggaamisesta koko homma alkoi muutama vuosi sitten. Tämä on Luovana 2.0, jonka tavoitteena on tarjota sulle paikan jonne tulla kun mietit mitä tekisit joululahjaksi, tai mitä kivaa ompelukaavaa tai uutta reseptiä kokeilla. Koska Luovanan sydän on piirustuksissani, emme toki unohda tuutata niitä kyllästymiseen asti tänne, tarjoten myös sulle mahdollisuuden ilahduttaa itseäsi niillä. Mahtavaa että olet täällä! <3

Moikkelis Moi! Mä oon Jenni. Uusi ja toinen Luovana-blogin kirjoittaja, kiva tavata! Multa tulette saamaan luettavaksenne ja katsottavaksenne sekalaista suurta ja pientä DIY-projektia, taiteilua, askartelua ja mitä milloinkin innostun kokeilemaan, ideoita otetaan vastaan. Tällä hetkellä yksi luovuuteni kohde on kynsien lakkaus, siispä postailen satunnaisesti kynsilakkailujanikin iloksenne. Joskus saatan jopa yllättää muutamalla piirustuksella ja satunnaisilla kasvisruoka- tai leivontaresepteillä. Lukuiloa kaikille!

 

Tallenna