M O I !

posted in: Luovana | 0

Laura täällä moi!

Laura

Lupasin jokin aika sitten uusia tuulia (kröhöm, siitä taitaakin olla vuosi poikineen).  Mutta NYT, vihdoin ja viimein teidän odotuksenne palkitaan! Miten hassua että ajattelen teidän odottaneen tätä, hahahaa.

No kuitenkin, Luovana jatkaa nyt taivaltaan täällä uudella blogialustalla. Uutta tulee jossain vaiheessa olemaan myös se, että teoksiani saa ostaa jossain vaiheessa täältä. Ja kuin vanha myyntimies konsanaan EI SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Olen nimittäin saanut kaverin seurakseni. On se kivaa, ettei tarvitse täällä yksikseen höpötellä, vaan voi sitten kaverinkin kanssa välillä.

Say hello to my sister from another mother: Jenni!

Laura

Jatkossa siis täällä kirjoitteleekin kaksi. Rumien selfiein lisäksi tavoitteenamme on auttaa teitä löytämään juuri ne parhaimmat DIY jutut, ompelukaavat ja terveelliset reseptit joita kokeilla (tai ei). (Lisäksi tavoitteenamme on opetella miten selfie-sana taivutetaan. Selfieiden? Selfiein? what?) Tuolta sivun yläkulmasta löytyy koosteena kaikki reseptit, DIYt ja kuvitukset. Etusivulle olemme koostaneet omia suosikkejamme.

Ennen kaikkea toivomme että meidän tekeleet, kokeilut ja kuvitukset tuovat sulle hyvän mielen, inspiraatiota ja iloa päivääsi. Muista seurata meitä myös SOME-kanavissamme, linkit footerissa. Pinterestiin kokoamme mielenkiintoisia projekteja, reseptejä ja muita vinkkejä, Facebookissa ja Instagramissa julkaisemme mm. ajoittain kilpailuja.

Muistakaa: elämä on lyhyt, hassutelkaa höpönassut!

Laura

Leave a Reply