Teokset rakkauden

posted in: Kuvitus | 1

Aika usein ystävät ja tuttavat pyytävät minua piirtämään heille jotain. Teen näitä aina tosi mielelläni, sillä usein he antavat aina minulle täysin vapaat kädet toteuttaa, heidän antamin vinkein ja ajatuksin. Tilaustyöt sinänsä eivät innosta minua jos ne on täysin ennalta määriteltyjä jokaista piirtoa myöden, sillä enhän kuitenkaan ole mikään printteri.

 

 

Kun teoksen takana on joku syvempi ajatus, tulee teoksen luomisestakin isompi juttu. Kuten tämä kuvissa näkyvä teos. Sain jokin aika sitten pyynnön omalta rakkaalta veljeltäni tehdä hänelle teos, joka tukisi häntä hänen elämässään meneillään olleissa suurissa muutoksissa. Tein tätä teosta kolmisen kuukautta. Luonnostelin, pyyhin pois, luonnostelin, pyyhin pois. Huomasin, että oli vaikea mennä toisen päähän sisälle, ja tulkita hänen tunteitaan paperille. Huomasin, että tämä työ on ehkä tärkein mitä olen koskaan ennen tehnyt, samalla todeten, että se on ehkä myös paras.

 

 

Sama koskee kaikkia piirustuksia joita teen lapsilleni. Tein tämän alla olevan piirustuksen pojalleni. Toivon kovasti, että kun lapset kasvavat isoksi nämä piirustukset joita heille teen seuraavat mukana.

 

 

Se mikä on yhteistä kaikille piirustuksilleni, oli teos sitten veljelleni, pojalleni, tyttärelleni tai kenelle tahansa on Rakkaus. Piirrokseni ovat rakkautta. Ja sen tunteen haluan välittää teoksieni kautta kaikille muille, sekä piirustusten omistajille että niille jotka niitä katsovat.

 

Laura

 

One Response

Leave a Reply